22 april 2024
fysio Leidsche Rijn

fysio Leidsche Rijn hielp mij met het aannemen van een betere houding

Dankzij fysio Leidsche Rijn, kan ik nu beter werken. Omdat ik zo tevreden ben over dit bedrijf, ben ik op het idee gekomen om dit als aanrader achter te laten op dit blog. Voor mijn werk ben ik eigenlijk de hele dag aan het tillen. Dan heb ik het over hele zware apparaten. Dit doe ik al jaren maar sinds een klein jaar ben ik eigenlijk met tegenzin mijn werkzaamheden aan het uitvoeren door lichamelijke klachten. Hiervoor ben ik al meerder malen bij de huisarts geweest die mij pijnstillers voorschreef. Dit heeft even geholpen maar toen ik daarmee stopte kwamen alle klachten direct weer terug. 

fysio Leidsche Rijn

Ik voelde hoe aanzienlijk de klachten minder werden

De fysio Leidsche Rijn sloeg de hamer op zijn kop. Zij hebben mij onderzocht en goed met mij gepraat. Wat bleek is dat ik jaren lang een verkeerde houding aannam en hierdoor een aantal blessures zijn ontstaan. Aan de hand van mijn klachten is er een plan opgesteld. Tijdens de sessie leerde ik naast de training ook hoe ik een andere houding moest aannemen tijdens mijn werk. Ik ben erg goed begeleid en ik ben inmiddels zelfs van mijn klachten af. Het is soms wel verleidelijk om in de oude houding terug te gaan maar als ik denk aan de pijn, dan herpak ik mijzelf direct.