21 juli 2024
Hoogwerker Certificaat behalen

Hoogwerker certificaat behalen voor een goede voorbereiding

Bij PTC Opleidingen kun jij je hoogwerker Certificaat behalen. Als je op een hoogwerker zit dan werk toch al snel zo’n 2,5 meter of hoger boven de grond. Het is dan ook zinvol om goed te weten hoe je met een hoogwerker om moet gaan en hoe je deze moet bedienen. Met een cursus van PTC Opleidingen weet je zeker dat jij of je werknemers in staat zijn om een hoogwerker veilig te bedienen. 

Hoogwerker certificaat behalen voorkomt ongevallen

Het hoogwerker certificaat behalen kan ongelukken voorkomen. Tijdens de cursus wordt geleerd wat er kan gebeuren en hoe je ongelukken kunt voorkomen. Als de balans niet goed is, kan de hoogwerker bijvoorbeeld kantelen. Het is ook mogelijk dat de bestuurde van grote hoogte naar beneden vallen. Een goede voorbereiding is dus belangrijk om de veiligheid te waarborgen.

Certificaat behalen of vcrlengen

Hoogwerker certificaat behalenJe kunt in 1 dag je hoogwerker certificaat behalen in Amersfoort. Dit kan voor verschillende hoogwerkers zoals de schaarhoogwerker, knikarmhoogwerker en telescoophoogwerker. De cursus wordt afgesloten met een examen en als je dit haalt dan ontvang je het hoogwerker certificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig, daarna moet je deze verlengen. Hiervoor moet je weer examen doen en ook dit kan bij PTC Opleidingen.