21 juli 2024
Bricks Direct

Lego race kart kopen als cadeau

Lego race kart kopen voor onze dochter. Ja, je leest het goed! Onze dochter is helemaal weg van Lego. Vrijwel alles wat in haar kamer staat van speelgoed is hiervan gemaakt. Ik kan de klok er dan ook op gelijk zetten wanneer zij hiermee aan het spelen is. Samen met haar broer zijn zij beide druk bezig met het spelen en dat is leuk om te zien. Nu dat de feestdagen voor de deur staan, zijn de meeste cadeautjes al binnen. Echter wilde ik nog voor onze beide kinderen een kleinigheidje zien te vinden.

Lego race kart kopenHet liefst iets in de vorm van Lego natuurlijk. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van bricksdirect.com. Op deze website zag ik alleen maar Lego! Bovendien een stuk voordeliger dan wat ik elders had gezien. Hierdoor ben ik samen met mijn man in het assortiment gaan zoeken. Hij zag al vrij snel dat zij ook een race kart verkopen voor onze dochter.

Een Lego race kart kopen via het internet

De bestelling heb ik in ieder geval alvast in het mandje geplaatst. Nu moesten wij alleen nog een leuk cadeautje vinden voor onze zoon. Maar dat hadden wij gelukkig in een paar minuten al gevonden!