20 mei 2024
10 Days kids

Leuke 10 Days kids merk kleding

Samen met mijn dochter waren wij op zoek naar leuke 10 Days kids kleding. Je zal wel denken, waarom speciaal van dit merk. Nou als je eenmaal hiervan iets hebt gezien en gekocht, dan wil je beslist niets anders meer. De prijs-kwaliteitsverhouding en de erg exclusieve mode, staat bekend om de toevoeging van originele details en combinaties. Mijn dochter is er helemaal weg van en ik ook! Vaak bestelde ik deze spullen online, maar nu ik erachter ben gekomen dat lang niet alles op internet staat, is het ook leuk om eens langs de winkel zelf te gaan.   10 Days kids

Zoveel leuke outfits

Om het helemaal gezellig te maken ben ik samen met mijn dochter een dagje gaan shoppen in Roermond. Deze stad is bijzonder leuk en hier hebben zij de winkel van Pandd6. Het was de bedoeling om eerst de stad door te gaan, voordat wij deze winkel in gingen, maar mijn dochter dacht daar heel ander over. Achteraf bekeken maar goed ook, want wij hebben echt de tijd nodig gehad om een leuke outfit van het merk 10 Days kids te vinden. Niet dat dit er niet was, keuze genoeg. Het probleem was dat er zoveel leuke variaties hiervan waren, dat een keuze maken een hele moeilijk taak werd.