21 juli 2024

Broeikassen voor het echte werk!

Dankzij onze broeikassen kunnen wij het kweken goed laten verlopen. Voor een kleine tien jaar geleden hebben wij de keuze gemaakt om een kwekerij op te starten. Samen met mijn vrouw en wee kinderen zijn wij dag in dag uit druk bezig geweest. Dit is momenteel zo groot dat wij personeel in dienst hebben. Met het gehele team verzorgen wij met plezier de planten in de kassen. Gelukkig kan ik nu een stapje terug nemen omdat het team goed weet wat er moet gebeuren. Hierdoor heb ik tijd vrij en kan ik mij richten op het aanschaffen van nieuwe producten.

De broeikassen online gezocht

Zo wilde ik voor de kruiden geschikte broeikassen gebruiken. Als je een broeikas gebruikt, dan zul je merken dat het kweken hierdoor wat sneller gaat. Wel zo prettig wanneer het verkoop hierdoor ook beter verlopen zal. Zo ben ik online gaan zoeken en kwam ik al meteen terecht op de website van Kroonkas.nl. Op deze website is het mogelijk om alles te vinden wat je nodig hebt om te kweken. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren aan de lage kant en dat is wel zo prettig.