22 april 2024
Focusrite Scarlett 2i2 kopen

Focusrite Scarlett 2i2 kopen

De Focusrite Scarlett series is een van de meest populaire opname systemen. Voor muzikanten, producers & mensen die thuis hun muziek opnemen is de Focusrite Scarlett 2i2 perfect. De iconische 2i2 heeft meer opnames gemaakt dan iedere andere interface op de markt.

Focusrite Scarlett 2i2 kopen

Waarom de Scarlett 2i2?

Je kunt zelf kiezen welke van de focusrite scarlett 2i2 kopen. Met 6 unieke keuzes neem jij gemakkelijk en snel met de hoogste kwaliteit muziek op. Iedere set bevat een gedeelte van een complete setup, waardoor je gemakkelijk jouw oude apparatuur op de beste interface van Focusrite kan gebruiken. Met miljoenen muzikanten die de interface op dagelijkse basis gebruiken is het een perfecte keuze voor de startende en ervaren muzikanten. Met een 3de generatie microfoon versterker klinkt de microfoon steeds beter.

Focusrite Scarlett 2i2 kopen

Met Easy Start is het instellen van jouw interface nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zo kun je gemakkelijk binnen enkele minuten instellingen aanpassen, opnemen en afspelen. De microfoon voorversterkers, instrumenten invoer met hoge stahoogte en Gain Halos zorgen ervoor dat uw audio perfect klinkt. Bij de aankoop van een Focusrite Scarlett 2i2 komt een hele reeks aan opnamesoftware, geluiden en plug-ins om uit te kiezen. Check dus snel voor de focusrite scarlett 2i2 kopen.