20 mei 2024
gordijnen Eindhoven

Hier vind jij prachtige gordijnen in Eindhoven

gordijnen EindhovenHet vinden van goede gordijnen in Eindhoven bleek een stuk makkelijker dan ik had verwacht. Ik dacht namelijk dat dit een hele zoektocht ging worden, maar dat viel mij uiteindelijk dus alles mee. Via een tip van een collega kwam ik uit bij Das & Vlassak. Hier had zij zelf hele mooie zonwering gekocht en zij kon hen mij zeker aanraden. Daarom ben ik eerst een kijkje gaan nemen op hun website voor meer informatie. Daar zag ik al snel dat er genoeg tussen zat voor mij en op basis daarvan heb ik de keuze gemaakt om eens langs te gaan. Eenmaal in de winkel aangekomen, werd ik ongelofelijk hartelijk ontvangen.

Heel veel kennis

Mijn gordijnen heb ik uiteindelijk ook bij dit bedrijf in de buurt van Eindhoven gekocht. Om precies te zijn, zijn zij gevestigd in Best. Het advies van de medewerker die mij hielp was ongelofelijk goed. Ik kreeg direct het idee dat hij veel kennis van zaken had en daarom heb ik er uiteindelijk ook voor gekozen om zijn raadgeving op te volgen. Inmiddels hangt alles en is het nog mooier geworden dan ik had verwacht. Neem hier zeker eens een kijkje als je ook op zoek bent naar iets nieuws voor in of rondom jouw woning.