20 mei 2024
hottub

Hoe kan je een hottub onderhouden?

Natuurlijk heeft elke hottub onderhoud nodig om in een goede conditie te blijven. Een Welltub hottub kan je gemakkelijke onderhouden door schoonmaakmiddelen te gebruiken bij het reinigen. Met een schoon doekje heb je de kuip zo snel mogelijk en netjes schoon. Het water onderhouden in de hottub is wel een ander verhaal. Om dit schoon te maken zijn er diverse opties om uit te kiezen. Als je geen enkel reinigingsmiddel in het water gebruikt is dit te gebruiken voor maximaal een week. Dat hangt er natuurlijk ook vanaf hoe vaak je in de hottub gaat en hoe vies dit dan kan worden. Dat merk je altijd wel vanzelf!

Hoe onderhoud je schoon water?

Als je geen zin hebt om de hottub te onderhouden zoals vele mensen. Je hoeft je er niet voor te schamen, want de meeste mensen hebben geen zin om iets schoon te maken. Toch wil je lekker kunnen zitten in een schone hottub zonder vieze dingen die er in kunnen zwemmen. Je kan ervoor kiezen om een filtersysteem in te bouwen. Deze pomp reinigt de hottub en verwijderd het vuil. Door deze pomp is het water ongeveer een maand of zelfs anderhalve maand goed om te gebruiken.

Een hottub is een heerlijk warm bad!

Toch verwarren mensen een hottub met een bubbelbad of een jacuzzi. Een bubbelbad maakt natuurlijk gebruik van stroom om het water op de gewenste temperatuur te brengen en een hottub gebruikt een hottub kachel om het water te verwarmen. Een bubbelbad heeft de tijd nodig om het water te verwarmen en bij een hottub gaat dit allemaal sneller. Daarnaast is een hottub gemakkelijk te tillen door vier mensen. Een hottub heeft geen vaste plekken om te zitten dus dit kan je helemaal zelf bepalen. Als laatst liggen de kosten van een hottub veel lager dan een bubbelbad of een jacuzzi. Des te meer redenen om een heerlijke hottub aan te schaffen!