20 mei 2024
Cursus cocktail

Ik raad een cursus aan om een cocktail te maken

Samen met vijf andere vriendinnen gaan wij binnenkort op vriendinnenweekend om leuke dingen met elkaar te doen. Omdat ik deze keer de activiteit moest regelen zocht ik op internet naar “cursus cocktail“. Elk jaar kreeg iedereen een ding om te regelen. Zo moest een vriendin een accommodatie zien te vinden. Iemand anders moest dan weer een reservering bij een restaurant maken waar wij in de avond konden eten. Twee moesten een activiteit regelen en ik was daar een van. Weer een ander zorgde voor de boodschappen en zo deden wij allemaal wat. Elk jaar kregen wij allemaal andere taken zodat wij niet steeds hetzelfde moesten doen.

Cursus cocktail

Een erg leuke activiteit 

Het vriendinnenweekend was eindelijk aan gebroken en ik had zoveel zin in de cursus want dan kon ik eindelijk leren hoe ik mijn favoriete cocktail zelf kon maken. Wij hadden afgesproken dat wij van te voren nog niet zouden verklappen wat de twee activiteiten waren. Pas toen wij op locatie aankwamen vertelde ik mijn vriendinnen wat wij gingen doen. Zij reageerde allemaal echt heel erg enthousiast, dat maakte mij blij. Iedereen leerde die dag om zijn favoriete drankje te maken. Ik raad deze leuke activiteit aan iedereen aan!