15 juni 2024
smaal group training

Leuk, een small group training

Vanaf het allereerste moment dat ik aan small group training doe, merk ik lichamelijk al veel verschil. Mijn buikje die normaal flink naar beneden hing , begint een aardige vorm te krijgen. Een six pack is nog ver te zoeken, maar een begin is er. Samen met een vriend zijn wij aan deze training begonnen. Het fijne hieraan is dat je een personal trainer hebt, die jou helpt om jouw doel te bereiken. Voordat je hieraan gaat beginnen heb je eerst een kennismakingsgesprek en daar kan je jouw doel kenbaar maken. Vaak gaan mensen deze training doen om af te vallen, maar deze lessen zijn ook bijzonder goed om je beter te gaan voelen.  smaal group training

Lekker sportief

Een small group training bestaat meestal uit niet meer dan 14 personen. Tijdens deze les heb je de keuze uit twee mogelijkheden, een XCO-Outdoor (Walking & Running) en Boxing Circuit. Dit is bijzonder efficiënt omdat er een professionele coach aanwezig is, ook zal je gemotiveerd raken door de andere sporters! Het bereiken van jouw doelen zal u hierdoor een stuk gemakkelijker afgaan.

Ben jij ook zo iemand die steeds alles uitstelt voordat je ergens aan gaat beginnen, niet doen! Ga lekker trainen, want dan merk je als snel dat jij je een stuk beter gaat voelen.