15 juni 2024

Opvouwbare boodschappentassen laten bedrukken: gewoon top!

In mijn delicatessenzaak moest ik het tot voor kort doen met standaard plastic zakjes. Heel wat klanten komen nog altijd zonder boodschappentas naar de winkel. Ik ben eens gaan rekenen, en deze plastic zakjes maakten toch een groot deel van mijn budget in. Ik dacht toen: opvouwbare boodschappentassen laten bedrukken is misschien een goede investering zijn. En dit klopt! Voor een zeer voordelige prijs heb ik heel wat tassen laten bedrukken. Ik kon zelf mijn logo binnensturen en de kleur van de tassen kiezen. Ik kreeg eerst een gratis digitale drukproef en zag meteen dat het er prima uitzag.

Extra reclame voor de zaak

De boodschappentassen zijn perfect opvouwbaar tot een mooie sleutelhanger. Uitgevouwen zijn ze vrij groot, dus er kan heel wat in. De meeste van mijn klanten hebben nu hun eigen tas en brengen die altijd mee naar de winkel. Ondertussen zie ik regelmatig mijn tassen in het straatbeeld. Opvouwbare boodschappentassen laten bedrukken is een goeie investering, neem dat maar van mij aan. Het draagt bij tot een kleinere afvalberg en het is tegelijkertijd extra reclame voor de zaak. Een top-investering noem ik dat!