15 juni 2024
Sieraden graveren Amsterdam

Sieraden graveren in Amsterdam

Mijn man en ik hebben samen een dochtertje gekregen en daar zijn wij heel erg blij mee. Mijn man heeft daarom op internet de zoekterm “Sieraden graveren Amsterdam” gebruikt. Wij willen namelijk een kettinkje laten maken waar haar naam op staat. Dat leek ons heel leuk omdat wij dan steeds een groter kettinkje konden kopen en daar de hanger aan doen die wij gaan uitkiezen. Zo heeft zij iets als zij oud is wat zij al van jongs af aan heeft. Voor ons zoontje die een twee jaar eerder is geboren hadden wij ook iets laten maken maar dat was helaas niet zo mooi geworden.

Sieraden graveren Amsterdam

Zeer professioneel

Omdat wij niet tevreden waren over het vorige bedrijf waar wij sieraden hebben laten graveren gaan wij nu naar een bedrijf in Amsterdam. Over hen heb ik op internet echt heel veel goede dingen gelezen. Dat vind ik erg belangrijk want de kwaliteit van een product staat voorop. Omdat de bedel van ons zoontje niet zo mooi was geworden hebben wij besloten om ook voor hem een nieuwe te laten maken. Het bedrijf waar wij nu iets laten maken gaf ons een compliment over de naamkeuze van onze kinderen. Dat vonden mijn man en ik erg leuk om te horen.