20 mei 2024
Yoga in Geldrop

Sinds kort doe ik yoga in Geldrop

Yoga in GeldropEen tijdje terug ben ik begonnen met yoga in Geldrop en dat had ik eigenlijk veel eerder moeten doen. Hierdoor kom ik namelijk onwijs tot rust en slaap ik een stuk beter. Voorheen had ik namelijk altijd heel erg last van een vol hoofd wanneer ik van mijn werk kwam. Dan kreeg ik dat maar lastig weg en lag ik vaak heel erg lang te malen voor ik eenmaal mijn rust vond. Hier wilde ik ongelofelijk graag vanaf, maar ik had geen idee hoe. Daarom ben ik eens op internet gaan zoeken naar dingen die hiertegen zouden kunnen helpen. Veel mensen zeiden dat dit een goede mogelijkheid was, dus toen ben ik gaan kijken naar een plek waar ik dit in de buurt van mijn woonplaats kon doen.

Het aanbod

Al snel kwam ik uit bij Atma Yoga in Geldrop. Dit is voor mij maar 10 minuten fietsen, dus dat is heel erg goed te doen. Het is fijn dat het meerdere keren per week wordt gegeven, want daardoor kan ik zo vaak gaan als ik daar behoefte aan heb. Mocht jij hier nu meer over willen weten of benieuwd zijn naar hoe het er daar uit ziet, neem dan snel een kijkje op de website!