15 juni 2024
Kerstpakket

Speciale pakketten

Gelukkig is tegenwoordig de keuze met een kerstpakket enorm, maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een pakket voor mannen of vrouwen specifiek? Voor vrouwen zijn er pakketten met producten voor het bad en de douche, natuurlijk ruiken deze producten heerlijk. Maar ook maskers mogen niet ontbreken in het pakket, wanneer je het pakket openmaakt zie je direct dat je te maken hebt met luxe en producten van hoge kwaliteit. Maar ook geurkaarsjes en prachtige handdoeken horen in het pakket. 

Kerstpakket

Ook voor mannen leuke pakketten

Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen kun je een specifiek kerstpakket kiezen, een mooi pakket waar een man echt van geniet. Heerlijke producten voor de bourgondische man, een fles wijn of een heerlijk speciaal biertje om lang van na te genieten. Ook voor de heren zijn er pakketten die je ook zelf samen kunt stellen, weet je waar je mannelijke medewerkers blij van worden? Binnen het ruime assortiment van kerstpakkettenexpress.nl vind je vast en zeker wat lekkers. 

Maak een feest van een pakket

Het moet geen gewoonte worden voor het personeel, als ze al weten wat voor kerstpakket er wordt gegeven is er geen lol meer aan. Met deze kerstpakketten worden op de zaak de feestdagen ook weer echt een feest, met veel spanning wordt er uitgekeken naar het moment dat de weer worden uitgedeeld. Er is niets leuker dan je personeel verrast te zien wanneer de pakketten weer worden uitgedeeld, een stukje waardering die de mensen verdienen na een jaar hard werken.