15 juni 2024

Sporten EHBO-training volgde ik bij G4S!

Aangezien ik veel sport en anderen help, besloot ik een Sporten EHBO-training bij G4S te volgen. Hoe mij dat is vergaan? Dat lees je in deze blogpost! Wanneer je sport, ben je goed bezig. Maar ondanks dat sporten gezond is voor je, liggen blessures op de loer.

In kader van sporten een EHBO-training volgen

Sporten EHBOIk sport erg veel. Je kunt mij dagelijks in de sportschool vinden! Al een tijdje zat ik eraan te denken om in kader van het sporten een EHBO-training te volgen, op die manier wil ik graag meer bewust worden van de risico’s van sporten en hoe ik anderen kan helpen bij een blessure. Na even gegoogeld te hebben, kwam ik erachter dat G4S trainingen geeft. Tijdens deze trainingen leer je welke blessures er tijdens het sporten kunnen optreden en hoe je het beste kunt handelen bij een blessure. Ik heb er veel aan gehad.

Tijdens de sporten EHBO-training heb ik een hoop geleerd. Zo weet ik nu wat de meest voorkomende blessures zijn en dat iemand nooit te lang moet blijven rondlopen met een blessure. Ik heb geleerd hoe ik moet handelen in geval van een blessure, hierdoor weet ik nu hoe ik zo goed en snel mogelijk iemand kan helpen. Je leert onder andere:

  • Hoe je het slachtoffer kunt benaderen
  • Hoe je kunt vaststellen wat het slachtoffer mankeert
  • Hoe je op een verantwoordelijke manier om kunt gaan met botbreuken, wonden en meer

Ik raad de EHBO-trainingen van G4S zeker aan!Sporten EHBO

Wanneer je werkzaam bent bij een sportlocatie is een sporten EHBO-training ook zeker aan te raden. Op die manier kun je op tijd ingrijpen wanneer iemand geblesseerd raakt. Wanneer je al eerder een EHBO-training hebt gevolgd, maar je je kennis graag wilt bijspijkeren kun je bij G4S ook herhalingstrainingen volgen. Dus ben jij op zoek naar een goede training om eerste hulp te kunnen verrichten bij blessures? Dan raad ik je de trainingen van G4S zeker aan!