15 juni 2024
filterdoek

Een goede filterdoek gekocht

Welke filterdoek gebruik jij eigenlijk tijdens het kweken van jouw groenten en fruit? Zelf ben ik nog aan het orienteren wat ik het beste kan gebruiken. Dit komt omdat ikzelf nog niet zo heel lang actief ben met het kweken van mijn eigen groenten en fruit. Voorheen haalde ik het net zoals een ieder het gewoon in de supermarkt. Alleen begon ik het op gegeven moment te merken dat de kosten hiervoor mij veel te hoog is. Iets waar ik van mening was dat dit een stuk goedkoper kon! Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing zodat ik het zelf kon gaan kweken.

filterdoek

Voldoende keuze en bovendien nog leuk ook!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Grow Expert. Hier vond ik namelijk een breed assortiment met alles wat je nodig hebt om te kunnen kweken. Overigens viel het mij direct op dat de kosten voor de aanschaf bij dit bedrijf een stuk aantrekkelijker is dan dat ik het elders heb gezien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan bestellen zodat ik de kwaliteit kan gaan testen.