21 juli 2024

Eindelijk een gezond afvallen eetschema gevonden die lang vol te houden is!

Ik wil graag wat kilootjes kwijt, dus ging ik laatst op zoek naar een gezond afvallen eetschema. Ik heb al op eigen houtje verschillende diëten geprobeerd, maar het is me nooit helemaal gelukt om dit lang vol te houden en uiteindelijk kwam ik altijd weer aan. Na een tijdje zoeken kwam ik bij Slinc. terecht, een online afslankprogramma waarbij je normaal kunt eten en nog extra voedingssupplementen neemt om je lichaam een extra boost te geven.

Gezond eten en een blijvend resultaat

De reden waarom Slinc. mij zo aansprak, is omdat zij gefocust zijn op de lange termijn. Ik heb in het verleden namelijk ook veel crash-diëten geprobeerd en deze houd je natuurlijk nooit lang vol, om maar niet te spreken over hoe ongezond een crash-dieet eigenlijk is. Het afvalprogramma van Slinc. bevat veel afwisselende, gezonde (en makkelijke!) recepten waar ik me heel makkelijk aan kan houden en eigenlijk heb ik niet eens het idee dat ik aan het afvallen ben. Daarom denk ik dat dit gezond afvallen eetschema ook op de lange termijn goed vol te houden is. Ik ben nu ongeveer 1,5 maand bezig en ik ben al 2 kilo’s lichter, dus ik ben heel blij tot nu toe!