15 juni 2024

Horeca windscherm bestellen

Van mijn baas heb ik de taak gekregen om een horeca windscherm te vinden voor zijn nieuwe zaak in het centrum van de stad. Ik vind het altijd leuk als ik een speciale opdracht mee krijg, dan kan ik mij echt bewijzen tegen over mijn baas dat ik een goede werknemer ben. Omdat ik eerlijk gezegd geen verstand heb van zulke producten, besloot ik op internet meer informatie te zoeken hierover. Ik kwam het bedrijf Xterior tegen, zij hadden een erg mooie site. Ik besloot om de webshop te bellen voor advies zodat ik er zeker van was dat ik met het goede product bij mij baas aan kwam.

Horeca windscherm

Zeer aardige medewerkers

Toen ik hen belde kreeg ik een hele aardige man aan de telefoon die mij vrolijk begroeten. Ik vertelde heb dat ik opzoek was naar een horeca windscherm voor mijn baas. Hij vertelde dat zij verschillende types in hun assortiment hadden. Zij hadden ook de optie om zij op maat te laten maken. Toen hij dat vertelde wist ik genoeg, dat is wat mijn baas wil. Ik bedankte hem voor de informatie en belde gelijk mijn baas. Zoals ik had verwacht was mijn baas heel erg enthousiast.