21 juli 2024

Cursus administratie

Administratieve opleidingen zijn heel waardevol, omdat veel bedrijven zoeken naar administratief geschoold personeel. Bijna elk bedrijf heeft zo iemand nodig om het bedrijf draaiende te houden en je kan dus terecht in verschillende functies en kan zowel parttime als fulltime aan de slag. Je werkzaamheden zijn zeer divers, waardoor je je niet snel zal vervelen. Zo beantwoord je onder meer telefoontjes, verwerk je post, handel je mails af en maak je afspraken. Zo heb je veel contact met mensen binnen en buiten de organisatie. Fabius Opleidingen biedt verschillende administratieve opleidingen aan, zodat er altijd een geschikte cursus administratie voor jou tussen zit.

Basis voor vervolgopleidingen

Bij Fabius Opleidingen heb je een ruim aanbod aan administratieve, commerciële en financiële opleidingen. Voor veel van deze opleidingen is het vereist dat je eerst de opleiding Administratief Medewerker doet voor je kan beginnen aan een vervolgopleiding. Door deze opleiding te volgen kan je direct aan de slag, maar kan je er ook voor kiezen om nog een andere opleiding te volgen. Met deze opleiding heb je al een sterke basis en leer je toetsenbordvaardigheid, alles over MS Office en de basisvaardigheden taal en rekenen. Verder leer je onder meer over klantgericht werken en representativiteit, gesprekstechnieken, kantoorvaardigheden en baliewerkzaamheden. Zo heb je na afronding van deze opleiding een hele goede basis voor een administratieve baan en kan je er ook voor kiezen om door te studeren.

Snel aan de slag

De opleiding Administratief Medewerker kan je in 30 lessen van 3 uur per les volgen. Uiteindelijk heb je dan in 9 maanden je diploma op zak. Daarna kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de vervolgopleiding Financieel Administratief Medewerker te volgen, die slechts 3 maanden duurt. Zo heb je heel veel verschillende keuzes als het gaat om administratieve banen bij Fabius Opleidingen. Dankzij de praktijkgerichte invulling kan je na je diploma bij veel verschillende werkgevers aan de slag.