13 april 2024

Dames zonnehoed

Bekijk de dames zonnehoed bij Hatland. Op de website zie je de stijlvolle dames zonnehoed Veralinn en andere modellen. De Veralinn is dan een strorieten hoed, maar Hatland heeft zonnehoeden van andere materialen zoals UPF50+. Een dames zonnehoed online kopen gaat eenvoudig omdat de maatvoering zo simpel werkt. Je meet de omtrek van het hoofd op de plek waar de rand van de hoed moet komen, aan de linkerzijde van de website staat een maattabel, en zo zie je de goede maat. Zelden moet een dames zonnehoed retour gestuurd worden omdat het een maatje groter of kleiner moet omdat het opmeten eenvoudig gaat.

Hatland heeft verschillende hoeden

Een dames zonnehoed is enorm functioneel. Het biedt bescherming tegen schadelijk zonlicht, je hoeft daarom niet zoveel antizonnebrandcrème met een beschermingsfactor op je gezicht te smeren, en het geeft verkoeling. Bedenk dat de strorieten hoeden zich bewezen hebben in warme landen, aldaar dragen landarbeiders strorieten hoeden, en zij werken door tot het echt niet meer gaat. De laatste twee uur voor de siësta werken zij in de brandende zon. De katoenen hoed geeft ook verkoeling op een benauwde dag, en een regenhoed heeft weer een andere functie. Maar naast functioneel kan een hoed een stijlvol accessoire zijn wat van menig vrouw een dame maakt.

Ook voor heren zijn er functionele en stijlvolle hoeden

Voor de heren geldt hetzelfde als met de dames zonnehoed. Ook deze hoeden zijn in UPF50+ te verkrijgen wat een optimale bescherming geeft tegen schadelijk zonlicht, en zijn er strorieten hoeden. Ook werkt de maatvoering zo eenvoudig wat het ideaal maakt om zo’n item online te kopen. Gelijk met de hoeden voor dames heeft Hatland een flinke collectie met hoeden voor heren die stijlvol zijn. Een leuk voorbeeld hierin is het vissershoedje, een heerlijk hoedje met veel draagcomfort, maar wat in feite altijd mooi staat. Anders de gleufhoed, die je ook als vintage kunt omschrijven. Bekijk de hoeden op de website van Hatland.